• Kom bij ons spelen!

    Kun je een harmonie instrument spelen en lijkt Crescendo je een leuke vereniging of wilde je altijd al een harmonie instrument leren spelen?

SingAlong 2019

marlayne Kom zingen met Marlayne op de Brink op 29 september

Het evenement VORSTELIJK PROEVEN op zondag 29 september wordt net als vorig jaar geopend met de SINGALONG van de jubilerende muziekvereniging Crescendo.

Van 13.00-14.00 uur speelt het harmonieorkest o.l.v. dirigent Kees Kramer en zal vaste gast Marlayne Sahupala enkele bekende nummers zingen. Dit jaar is gekozen voor THE CARPENTERS maar ook enkele songfestivalnummers zullen niet ontbreken. Marlayne zingt, met orkest, het songfestival winnende lied Arcade van Duncan en enkele van haar Carpenters favorieten. 


Natuurlijk kan u weer meezingen als publiek maar leuker is om u aan te melden voor het projectkoor. Dit projectkoor oefent o.l.v. zangcoach Kees de Bruijn eenmalig op zondag 22 september van 14.00-17.00 uur in het verenigingsgebouw van Crescendo. Op het programma staan de songfestivalnummers DingeDong van Teach-Inn (winnaar 1975) en het nummer One Good Reason van Marlayne (1999). Van THE CARPENTERS worden gezongen SingaSong en Top of the World maar ook het prachtige Conquest of Paradise. U kunt zich gratis aanmelden bij Gijs Kranendonk (kmb@planet.nl). Meedoen is altijd een feestje!


Crescendo bestaat dit jaar 125 jaar en speciaal daarom pakt de vereniging extra uit. Op de Brink wordt achter het orkest een groot TV scherm van Mobiscreen uit Baarn geplaatst waar beelden en songteksten op worden vertoond.

Zorg dat u erbij bent op zondag 29 september. Na de SINGALONG kunt u nog enkele uren genieten van het VORSTELIJK PROEVEN op de Brink en in de Laanstraat.