• Kom bij ons spelen!

    Kun je een harmonie instrument spelen en lijkt Crescendo je een leuke vereniging of wilde je altijd al een harmonie instrument leren spelen?

Harmonieorkest

HO 

Het Harmonieorkest is een concertorkest en speelt uitdagende en gevarieerde muziek op 3e divisie niveau, strevend naar 2e divisie niveau.

Het instap niveau is het HaFaBra B diploma. 

Repetitietijd   Dinsdag 19.45 - 22.00 uur 
Muzikaal leider  Kees Kramer

Kees Kramer, dirigentDe dirigent
Kees Kramer (1969) werd geboren in Rotterdam en studeerde slagwerk (Docerend Musicus) en praktijkdiploma Harmonie/Fanfare Orkestdirectie. Kees studeerde daarna aan het Brabants Conservatorium te Tilburg met als hoofdvak Harmonie/Fanfare Orkestdirectie. Hier behaalde hij zijn Groot Diploma (Uitvoerend Musicus). Kees is naast muzikaal leider van het Harmonieorkest van Crescendo uit Baarn ook muzikaal leider van diverse andere orkesten en is lang als slagwerkdocent werkzaam geweest. Dit naast zijn werk als artistiek coördinator van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, waar hij dagelijks binnen de professionele symfonische muziekwereld actief is. Voorts is vermeldenswaard dat hij niet alleen dirigeert, maar ook arrangeert, jureert, en zich reeds vele jaren heeft gespecialiseerd in het leven en werk van de Australische componist/pianist Percy Grainger.