• Kom bij ons spelen!

    Kun je een harmonie instrument spelen en lijkt Crescendo je een leuke vereniging of wilde je altijd al een harmonie instrument leren spelen?

Studieorkest

SO

HetStudieorkest biedt gevorderde leerlingen de mogelijkheid ervaring op te doen in het musiceren in groepsverband.
Het instap niveau is het HaFaBra A diploma. 

Het Studieorkest doet mee aan de verenigingsconcerten en Brinkconcerten. Ook treden zij op bij Sherpa, zomaar ergens in Baarn en in bejaardenhuizen en wordt er elk jaar wel een festival gevonden waar aan meegedaan kan worden.

De leden van het Studieorkest doen eens per jaar mee aan een ensemble avond.

Repetitie   Donderdag 19.00 tot 20.45 uur
Muzikaal leider   Bastiaan Uijl


De dirigent
Vanaf januari 2009 staat het orkest onder leiding van Bastiaan Uijl.
 Bastiaan Uijl (1979) begon op achtjarige leeftijd met het spelen van klarinet. Na vele jaren in diverse amateurorkesten gespeeld te hebben begon hij in 2007 met zijn studie directie aan het conservatorium van Amsterdam bij Jan Schut met als bijvakken klarinet, hoorn, zang en slagwerk. Na een succesvol bachelor examen in 2011 vervolgde hij zijn studie in de masterfase bij Jan Cober aan het conservatorium van Maastricht welke hij in september 2013 heeft afgerond met la Musique Militaire Grand Ducale Luxembourg.

Momenteel dirigeert hij het studieorkest van Crescendo Baarn en is, naast klarinettist, als assistent-dirigent verbonden aan het Creaorkest te Amsterdam. Daarnaast is hij als vaste klarinettist verbonden aan het dubbelblaaskwintet Groupe Dixx.